Tuesday, March 27, 2012

Alahai Anak Ayah


Sekarang ni mulut Afif petah betul.Tapi ibu dia lak dok jeles marah-marah.Pasal Afif dok sebut "AYAH" jer.Suruh sebut "Ibu" berbuih mulut taknak jugak sebut "Ibu".Sepanjang masa sebut "Ayah" jer.Bangun tidur cari ayah,ayah masuk bilik air pun dok menjerit panggil ayah.Ayah leka tengok tv datang tegur panggil ayah.

Semalam dalam bilik tidur saja la ibu dia ngusik Afif cakap ayah takde.Terus Afif sebut ayah ayah banyak kali.Bila ibu cakap takde,dia sebut ayah.Last-last siap datang cium pipi ayah nak bagitau ayah ada.Aku terlelap mata kejab pun Afif datang tegur panggil ayah.Kalau tak nyahut,dok panggil ayah la sampai nyahut.

Sunday, March 18, 2012

Teacher Online Shoppe: Tikar Evamatik

Teacher Online Shoppe: Tikar Evamatik: Alas lantai moden yang memiliki pelbagai jenis corak dan warna yang menarik. Mencegah reumatik hawa sejuk lantai. Dengan corak yang pelbag...